(Google Translate)
ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanRussianSpanishThai
Advertentie

Recente reacties

  Categorieën

  Archief

  Laatste Nieuws

  Statistieken Jury’s Blog

  Per 1 november 2020:  De lafheid van Marjolein Faber en de PVV

  Dat was gisteren toch wel een bijzonder interview bij OP1 met PVV-senator en Statenlid in Gelderland, mevrouw Marjolein Faber.
  Het ging over haar aanval op de 12-jarige Lars, die in een toespraak een pleidooi gaf voor een beter klimaatbeleid.
  Na zijn toespraak beet de PVV-politica de jongen toe dat hij niet handelsbekwaam was, lekker moest gaan voetballen, en op een wat latere leeftijd achter de meiden aan moest gaan. En zijn ouders waren geen goede opvoeders, althans daar kwam het op neer. Waar bemoeit ze zich mee?
  In het programma OP1 mocht Faber dat nog eens komen uitleggen. Waarom zij was uitgenodigd begrijp ik niet, want bij de PVV hebben ze altijd een grote mond over de NPO, maar ze eten wel lekker mee van het ‘publieke walletje’ als ze daar een podium kunnen krijgen om hun walgelijke standpunten, en ontkenningspolitiek te kunnen verkondigen.
  Ik moest nog wel even lachen toen ik tijdens het interview zag, als je goed keek kon je dat zien, dat Tom Egbers (van Studio Sport die daar zat om over de Formule 1 te praten) zichtbaar moeite had om zijn lachen in te houden, terwijl Marjolein Faber als een razende aan het doorslaan was.
  Maar het meest opvallende, vond ik, was wel toen ze het had over hoe Lars geïndoctrineerd was en hoe vooringenomen.
  Toen de presentators van OP1 naar aanleiding van deze opmerking, haar eigen tweet van eind september 2019 er bij haalde, over een steekpartij op een terras ergens in Nederland, en dat de dader een met een mes zwaaiende Noord-Afrikaan was, en of dat ook niet vooringenomen was, want die tweet bleek achteraf volgens justitie en getuigen onjuist te zijn, toen was mevrouw Faber ineens zo laf om daar geen antwoord op te geven. Daar ging ze niet op in, want dat was niet in 2 zinnen uit te leggen. Een goede smoes om niet je eigen fouten te hoeven erkennen, en te bevestigen dat ze zelf ook op dat moment vooringenomen was. Mevrouw Faber stortte als een baksteen door de mand naar de grond.
  We kunnen dus gerust ook vragen stellen bij de ‘handelsbekwaamheid’ van Marjolein Faber zelf.

  Comments are closed.