NieuwsBlog 11 januari 2021

Bruynzeel Keukens-topman Anton Sanders (54) overleden

Topman Anton Sanders van het bedrijf achter Bruynzeel Keukens is overleden. Sanders (54) was woonachtig in Eindhoven.
Dat heeft DKG, de groep in Bergen op Zoom waar Bruynzeel Keukens en Keller Keukens in op gingen, maandag bevestigd. Sanders trad in 2006 aan bij Bruynzeel. Eerder werkte hij jarenlang voor Beter Bed.
Sanders was sinds 2017 ook voorzitter van de branchevereniging voor non-food winkels INretail.

Voorbijgangers doen gruwelijke vondst: overleden hond gedumpt op grasveld in Almelo

Voorbijgangers hebben maandagochtend een macabere vondst gedaan op een grasveld in Almelo. Ze vonden daar een overleden hond die waarschijnlijk gedumpt is. “We zijn dringend op zoek naar de eigenaar.”
De voorbijgangers schakelden gelijk de Dierenambulance in toen ze de overleden hond aantroffen. “Natuurlijk hopen we dan altijd op een flauwe grap. Maar helaas, niets was minder waar”, aldus een van de vrijwilligers in een Facebookbericht.
De medewerkers van de Dierenambulance zagen dat het stafford-teefje helemaal alleen op het grasveld lag. Ze lag met haar kop tegen een dekentje met hondenprint en met haar lichaam op een blauwe plastic zak.
Om de eigenaar te vinden, heeft de Dierenambulance foto’s van de hond op Facebook geplaatst. Onder het bericht zijn veel verontwaardigde reacties te lezen. “Rust zacht lief hondje. Mijn hart huilt. Wie doet zoiets? Arm beestje, alleen in de kou overleden. Ik hoop dat degene gevonden wordt”, schrijft iemand.

Hof oordeelt dat moeder Hélène J. schuldig is aan dood dochter Sharleyne en krijgt ruim 9 jaar cel

Hélène J. (41) is vanmiddag door het gerechtshof in Leeuwarden schuldig bevonden voor het ombrengen van haar toen 8-jarige dochter Sharleyne in 2015. De vrouw is vrijgesproken van moord en wurging, maar wordt wel veroordeeld tot een gevangenisstraf van 9 jaar en 9 maanden voor doodslag.
De rechtbank in Assen sprak in 2018 de moeder van Sharleyne vrij. Het OM is vervolgens in hoger beroep gegaan. Justitie vond dat er wel degelijk voldoende wettig en overtuigend bewijs is tegen J. (38) om haar te kunnen veroordelen voor doodslag op haar dochter.
Sharleyne werd in de nacht van 7 op 8 juni 2015 onderaan een flat in het Drentse Hoogeveen aangetroffen. Het kind woonde daar met haar moeder. De 41-jarige J. had een alcoholprobleem en het gezin was in beeld bij jeugdzorg. De moeder van Sharleyne gaf aan dat ze de avond ervoor flink had gedronken.

‘Huilende baby’ in container blijkt speelgoedpop

In de nacht van zondag op maandag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een beknelling aan de Trynwaldsterdyk in het Friese Gytsjerk. Een voorbijganger had het gehuil van een baby uit kledingcontainer bij een tankstation aan de N361 horen komen.
Ook een andere getuige had het gekrijs gehoord. Bij aankomst bij de container hoorden agenten in eerste instantie geen gekke dingen. Vervolgens hebben brandweerlieden de container opengebroken en de vuilniszakken doorzocht. In een zak met speelgoed zat een speelgoedpop die het geluid van een huilende baby maakte.

Next Post

Thema Rusland & Poetin: Russische autoriteiten gelasten aanhouding van Aleksej Navalny

di jan 12 , 2021
De Russische autoriteiten hebben bij de rechter in dat land de aanhouding gelast van Aleksej Navalny, een van de meest […]

Zie ook deze berichten

Translate »