Thema Amerika: 11-jarig meisje in Florida ontsnapt op het nippertje aan ontvoering

(HLN.be) In de Amerikaanse staat Florida is een 11-jarig meisje kunnen ontkomen aan kidnapping op klaarlichte dag. Het meisje was aan het wachten op de bus toen een witte auto plots voor haar neus stopte. De bestuurder stapte uit en ging meteen op het kind af. Op videobeelden is te zien hoe het meisje zich probeert los te wringen, waar ze uiteindelijk ook in slaagt.
Het meisje stond op de bus te wachten in de stad Pensacola toen de man haar aanviel. Het kind was in staat om weerstand te bieden tegen de kidnapper, waardoor beiden op de grond vielen. Daarna kon ze weglopen en spurtte de man ook terug naar zijn wagen en reed snel weg. Volgens de lokale politie had de kidnapper een mes op zak, waarmee hij het meisje zou hebben bedreigd.
De politie kon de nummerplaat van het voertuig identificeren en startte meteen een zoektocht naar de dader. Agenten wisten de man, een 30-jarige die gekend is voor eerdere zedendelicten met kinderen, te lokaliseren en arresteerden hem onmiddellijk. Volgens de politie was het meisje op het moment van de aanval aan het spelen met blauw slijm. Sporen daarvan werden later teruggevonden op de arm van de dader. Bovendien zou de man de zilveren bumper van zijn auto nog snel zwart hebben geverfd.

Zie ook het bericht op CNN.

Bericht: 22 mei 2021 13.15 uur.

Next Post

Politie Amsterdam: Politie schiet man die agent met mes bedreigt in het been

zo mei 23 , 2021
(AD.nl) De politie in Amsterdam heeft zaterdagavond een man in zijn been geschoten die een agent met een mes bedreigde. […]
Copyright Jury's Blog - All right reserved Theme: Default Mag by ThemeInWP

Actuele Poll

Translate »