Politie Rotterdam: Grote brand in Rotterdams hotel met 300 gasten is onder controle

(NU.nl 22 mei) In het Art Hotel aan de Mijnsherenlaan in Rotterdam is vrijdagavond brand uitgebroken. Volgens de Veiligheidsregio is de brand onder controle. Er zijn zestig mensen naar buiten gegaan. Ze worden opgevangen in de lobby. Het hotel hoeft verder niet te worden ontruimd.
Naar aanleiding van de eerste berichten dacht de brandweer dat het hele hotel met ruim 300 gasten moest worden ontruimd. De brandweer is vanwege de rookontwikkeling nog wel bezig om alle verdiepingen in het hotel te controleren.
In het hotel zitten geen delegaties of artiesten die meedoen aan het Eurovisie Songfestival in de stad. Veel Rotterdamse hotels zitten vol met het oog op de finale van het Songfestival dat zaterdagavond in Ahoy plaatsvindt.
Er zijn vier mensen door het ambulancepersoneel nagekeken vanwege het inademen van rook. Er is één persoon naar het ziekenhuis vervoerd.

Lees meer op NU.nl

Next Post

Thema Amerika: 11-jarig meisje in Florida ontsnapt op het nippertje aan ontvoering

za mei 22 , 2021
(HLN.be) In de Amerikaanse staat Florida is een 11-jarig meisje kunnen ontkomen aan kidnapping op klaarlichte dag. Het meisje was […]
Copyright Jury's Blog - All right reserved Theme: Default Mag by ThemeInWP

Actuele Poll

Translate »