Nieuws Groot-Brittannië: Boris Johnson in geheim getrouwd met Carrie Symonds

(AD.nl) De Britse premier Boris Johnson (56) is zaterdag in Westminster Cathedral in het geheim getrouwd met zijn vriendin Carrie Symonds (33). Dat melden verschillende Britse media. Het huwelijk zou zijn voltrokken door de geestelijke Daniel Humphries, die ook de 1-jarige zoon van het paar vorig jaar doopte.
De plechtigheid in de kathedraal van Westminster werd, afgezien van een handvol kerkelijke functionarissen, bijgewoond door een dertigtal genodigden uit de familie- en vriendenkring van het stel. Zij kregen pas op het laatste moment te horen waar ze naartoe moesten. De bruid was gekleed in een lange witte jurk maar droeg geen sluier. Volgens het blad The Sun vertelde een van de gasten dat Johnson ‘zijn ogen niet van haar kon afhouden’.

Bericht: 29 mei 2021 23.25 uur

William en Harry halen fel uit na bedrog door BBC rond Diana-interview

(NOS 21 mei) De Britse prins William heeft hard uitgehaald naar de BBC na een kritisch rapport over een interview met zijn moeder, prinses Diana. Een onderzoek concludeerde gisteren dat het gesprek in 1995 onder valse voorwendselen tot stand was gekomen.
“Het is verdrietig om te weten dat de fouten van de BBC significant hebben bijgedragen aan de angst, paranoia en isolatie die ik me van die laatste jaren met haar kan herinneren”, zegt de prins in een videoboodschap. “Het was niet alleen een losgeslagen verslaggever die haar liet zakken, maar ook de BBC-leiding, die wegkeek in plaats van moeilijke vragen te stellen.”
BBC-verslaggever Martin Bashir strikte Diana in 1995 voor het spraakmakende interview. De prinses was ongekend openhartig over het stranden van haar huwelijk. Ze gaf toe zelf een affaire te hebben gehad en zei ook dat er door ontrouw van haar man, kroonprins Charles, altijd “drie mensen in dit huwelijk zijn geweest”.
Het jaar erop scheidde het echtpaar, nog een jaar later kwam Diana op 36-jarige leeftijd om bij een auto-ongeluk in Parijs.

Lees meer op NOS.nl

Bericht: 21 mei2021

Zuster die Boris Johnson verpleegde op ic neemt ontslag, voelt zich ondergewaardeerd

(RTL Nieuws 19 mei) Vorig jaar werd de Nieuw-Zeelandse verpleegkundige Jenny McGee in één klap beroemd, toen ze door de Britse premier Boris Johnson werd bedankt voor haar inspanningen. Zij verpleegde Johnson toen hij op de intensive care (ic) lag en ‘week geen seconden van zijn zijde’. Nu neemt ze ontslag. “Ik ben het zat zo ondergewaardeerd te worden.”
Dat vertelt Jenny McGee in de documentaire The Year Britain Stopt, die volgende week wordt uitgezonden. Dat schrijft The Guardian.
“Wij krijgen geen respect voor ons werk en verdienen niet genoeg”, vertelt McGee. “Ik ben het zat. Daarom heb ik mijn ontslag ingediend.”

Lees meer op RTLNieuws.nl

Next Post

Raad036: Schriftelijke vragen VVD over explosieven in straten van Almere

do jun 3 , 2021
Op 26 mei 2021 heeft de fractie van de VVD in de gemeenteraad van Almere vragen gesteld aan B&W over […]
Copyright Jury's Blog - All right reserved Theme: Default Mag by ThemeInWP

Actuele Poll

Translate »