Thema Show En Media: BNNVARA haalt per direct Fidan Ekiz en Renze Klamer van De Vooravond af

(AD.nl) Fidan Ekiz en Renze Klamer moeten van BNNVARA per direct stoppen met het presenteren van De Vooravond. Het nieuws komt onverwacht en beide presentatoren zijn verbijsterd. ‘Ik sta nog perplex’, laat Klamer weten. Khalid Kasem en Sophie Hilbrand gaan een andere invulling geven aan de talkshow. Zij presenteren vanaf maandag 30 augustus afwisselend de talkshow tussen 19.00 en 20.00 uur bij BNNVARA op NPO 1.
Volgens directeur Content BNNVARA Gert-Jan Hox mist het programma de ‘urgentie die we zoeken’. ,,Na twee seizoenen hebben we besloten te stoppen met de presentatie door Renze Klamer en Fidan Ekiz. Zij zijn als duo met elkaar in het diepe gesprongen, vulden elkaar goed aan en hebben het programma een eigen karakter gegeven. Dat heeft goede gesprekken en spraakmakende momenten opgeleverd, maar toch moeten we vaststellen dat het programma de urgentie mist die we zoeken.”
Volgens Hox zal de focus daar met een andere invulling meer op komen te liggen. Daarom is er voor een afwisselende presentatie door Sophie Hilbrand en Khalid Kasem gekozen. ,,Geen duo dus, maar één presentator die er scherp bovenop zit en het gesprek van de dag voert én bepaalt.”
Hox beklemtoont dat Renze en Fidan allebei programmamakers zijn, die ‘we vanwege hun passie, vakmanschap en lef heel graag behouden bij BNNVARA’.

Bericht: 10 juni 2021 22.00 uur.

Presentator Herman Stok (93) van ‘Top of Flop’ overleden

(Telegraaf.nl) Tv-icoon Herman Stok is woensdag op 93-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn neef Speer Stok op Facebook.
Herman Stok kwakkelde al enige tijd met zijn gezondheid. De presentator kreeg onlangs te horen dat er kwaadaardige plekjes op zijn ingewanden waren aangetroffen. „Ik weet niet of er nog iets aan te doen is. Ik hoor binnenkort of behandeling nog mogelijk is. Ik ben op alles voorbereid”, vertelde hij vorige maand nog aan De Telegraaf.
Herman Stok maakte vooral furore met het muziekprogramma Top of Flop, dat van 1961 tot 1965 door de VARA werd uitgezonden, en was de eerste officiële DJ op de Nederlandse radio en tv.

Bericht: 2 juni 2021 om 22.00 uur

Acteur Gavin MacLeod, bekend als kapitein uit Love Boat, overleden

(NU.nl) De Amerikaanse acteur Gavin MacLeod, onder meer bekend van de tv-serie The Love Boat, is zaterdag op negentigjarige leeftijd overleden in zijn woonplaats Palm Desert, Californië. Dat heeft zijn neef laten weten aan entertainmentsite TMZ.
De acteur lag de afgelopen maanden verscheidene keren in het ziekenhuis. Een doodsoorzaak is niet bekendgemaakt, maar zijn neef vertelde wel dat hij niet is overleden aan het coronavirus.
MacLeod was van 1977 tot en met 1986 te zien als kapitein Merrill Stubing in The Love Boat. Ook vertolkte hij die rol in de tv-films die daarop waren gebaseerd. Eerder speelde hij al een grote rol in The Mary Tyler Moore Show.
MacLeod had ook gastoptredens in recentere series zoals Murder, She Wrote, Oz, en That ’70s Show. Hij werkte in totaal mee aan meer dan honderd series en films.

Bericht: 29 mei 2021 22.58 uur

Schrijver Eric Carle (91) van kinderboek ‘Rupsje Nooitgenoeg’ overleden

(NU.nl) De Amerikaanse illustrator en schrijver Eric Carle is zondag op 91-jarige leeftijd overleden. Carle overleed in zijn huis in Northampton in de staat Massachusetts, meldt zijn familie woensdag. Een doodsoorzaak werd niet bekendgemaakt. De auteur is vooral bekend van het kinderprentenboek Rupsje Nooitgenoeg.
Carle schreef The Very Hungry Caterpillar, zoals het origineel heet, in 1969. Het gaat over een rups die altijd honger heeft en maar blijft eten tot die een vlinder wordt. Generaties kinderen groeiden met het verhaal op. Het prentenboek over de rups stond en staat nog altijd bij veel mensen in de kast.
Carle maakte meer dan zeventig kinderboeken, die in tientallen talen zijn verschenen en waarvan in totaal meer dan 170 miljoen exemplaren zijn verkocht. Zijn werk is vaak herkenbaar vanwege het kleurgebruik. Andere boeken die hij maakte, zijn Beertje Bruin, wat zie je daar? en Papa, pak jij de maan voor mij?.

Bericht: 27 mei 2021 14.05 uur

FunX draait (voorlopig?) geen muziek meer van Lil Kleine

(NU.nl) FunX zal geen muziek van Lil Kleine meer draaien. Het publieke radiostation heeft besloten om een boycot in te lassen, omdat de artiest er in uiteenlopende berichten van wordt beschuldigd zijn vriendin Jaimie Vaes mishandeld te hebben, schrijft de NOS woensdag.
De NOS schrijft verder dat het op dit moment niet duidelijk is of het gaat om een tijdelijke boycot of dat de zender Lil Kleine voor altijd in de ban zal doen. Volgens een woordvoerder van de NPO zullen verschillende radiomakers zich binnenkort buigen over de zaak van Lil Kleine en Vaes en over mishandeling in de algemene zin.
De muziek van Lil Kleine werd vaak gedraaid op FunX. De radiozender richt zich op alle jongeren tussen de 15 en 35 jaar en draait veel hiphop en aanverwante genres. Het is de eerste Nederlandse radiozender die een boycot van de artiest heeft ingevoerd.
Lil Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, werd afgelopen zondag na een ruzie met zijn vriendin in een hotelkamer op Ibiza door de Spaanse politie gearresteerd en een dag later aan een rechter voorgeleid. De artiest mocht daarna het land verlaten en terug naar huis keren.
Volgens verschillende media zou Vaes letsel hebben opgelopen tijdens de ruzie, maar het stel liet woensdag in een gezamenlijke verklaring weten dat de “geruchten” niet kloppen, zonder in te gaan op de specifieke geruchten.

Bericht: 26 mei 2021 13.55 uur.

Jan Dulles en vriendin verwachten derde kind

(NU.nl) Jan Dulles wordt opnieuw vader. Zijn vriendin Caroline Mol is in verwachting van hun derde kind, maakt de zanger maandag bekend via Instagram.
“Lieve vrienden, met een ietwat gemengd gevoel willen wij vandaag aan jullie vertellen dat we weer een baby verwachten. Na het verdriet dat wij en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben hebben doorgemaakt, is dit lichtpuntje – dit nieuwe leven – van harte welkom.”
Hij verwijst daarmee naar zijn dochter Donna, die in december 2020 onverwachts overleed. Achteraf bleek dat zijn drie maanden oude dochter een scheur in haar middenrif had.
Dulles’ derde kind wordt aan het eind van het jaar verwacht. “Dat zal een emotionele decembermaand worden. We hopen te kunnen gaan genieten van deze zwangerschap, ondanks dat er geen uur voorbijgaat dat we niet aan Donna denken.”

Bericht: 24 mei 2021 11.10 uur

Next Post

Koninklijk Huis: Prinses Beatrix ontslagen uit ziekenhuis na operatie aan linkeroor

za jun 12 , 2021
(AD.nl) Prinses Beatrix is zaterdag uit het ziekenhuis ontslagen. Dat bevestigt een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst desgevraagd.De moeder van koning […]
Copyright Jury's Blog - All right reserved Theme: Default Mag by ThemeInWP

Actuele Poll

Translate »